ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Εμφιετζόγλου: Προσφυγή Στα Δικαστήρια Κατά Του (Προκλητικού) Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας !




Εμφιετζόγλου: Προσφυγή Στα Δικαστήρια Κατά Του (Προκλητικού) Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας !

ΑΛΦΕΙΟΣ : Με απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας … Επικύρωσαν το καταστατικό της ΜΚΟ «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας», αλλά Βουλγαρική «τσούνα» στα σχέδια των Σκοπίων !

The Pella Katadesmos
ПРОЧИТАЈТЕ АКО ЈП pikey … (Διαβάστε το αν μπορείτε βρε Σλάβοι !!) …

Τους είχαμε προκαλέσει να διαβάσουν , αν μπορούν, το ελληνικό κείμενο !! Και τους ρωτούσαμε στα σλάβικα, διότι αυτά μιλούν και διαβάζουν, αν γνωρίζουν ποιός ήταν ο Παίων και ο Σκόπιος ➡ ЈП ЖИВОТНИ Скопјани знаат кои беше и SKOPIOS божури? !! Που να ξέρουν αφού εμφανίστηκαν στην περιοχή, περίπου τον μεσαίωνα !! Ας τους πούμε άλλη μια φορά, όχι μόνο σε αυτούς, αλλά και στους αλλογενείς που σφετεριστικά κυβερνούν την ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ την ΕΛΛΑΣ, ποιοί ήταν ο Παίων και ο Σκόπιος :

(…γενέσθαι δ’ οὖν φασιν αὐτῷ Παίονα καὶ Ἐπειόν τε καὶ Αἰτωλὸν καὶ θυγατέρα ἐπ’ αὐτοῖς Εὐρυκύδαν.)

(…Παίονα δὲ ἀχθόμενον τῇ ἥσσῃ φυγεῖν ὡς ποῤῥωτάτω, καὶ τὴν ὑπὲρ Ἀξιοῦ ποταμοῦ χώραν ἀπ’ αὐτοῦ Παιονίαν ὀνομασθῆναι.)

(…τὸν ἀδελφὸν εἶναι τοῦ Ὀξύλου Θέρμιον, οἱ δὲ Ἀλκιδόκον τὸν Σκοπίου.)

Σύμφωνα με την εφημερίδα “δημοκρατία” , ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κατέθεσε δικόγραφο στα δικαστήρια Φλώρινας, ζητώντας την ακύρωση της αναγνώρισης του εν λόγω σωματείου. Στην αίτηση τεκμηριώνεται το έννομο συμφέρον του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού, όπως επισημαίνεται, «η εκδοθείσα διάταξη προσβάλλει ευθέως όχι μόνον τον ίδιο ως προσωπικότητα αλλά και τις προηγούμενες και τις επόμενες γενεές Ελλήνων».

Στην αίτηση μάλιστα που κατατέθηκε στα δικαστήρια επισημαίνεται ότι η επίμαχη απόφαση, που έχει προκαλέσει σάλο, εισάγει ιστορικές αναλήθειες ως δήθεν υπαρκτές συνθήκες, «θεσμοθετώντας ιδεοληψίες και εθνοαλυτρωτικές φαντασιοκοπίες ψευδομακεδόνων, που δεν προκαλούν μόνον βλάβη, δυσφήμηση και αμφισβήτηση στην εθνική κυριαρχία, εκφραστής της οποίας είναι ο κάθε απλός πολίτης, όπως ο ανακόπτων, αλλά και σπιλώνουν με ακατονόμαστο τρόπο το πολυαιώνιο δόγμα “Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική”».

Η Πατριωτική Ένωση καλεί το αρμόδιο δικαστήριο, τον εισαγγελέα Φλωρίνης και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πράξουν τα αυτονόητα, υπογραμμίζοντας πως αυτό που είναι σαφές σε όλους τους Ελληνες και καλείται πλέον να αναγνωρίσει και η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ότι «με πρόσχημα τη διάδοση μιας ανύπαρκτης γλώσσας, γίνεται προσπάθεια να στηθεί εντός Ελλάδος ένα κατά τόπους καθ’ όλα ύποπτο δίκτυο, αποτελούμενο από διαφθορείς της αλήθειας, από χαφιέδες και κατασκόπους, που θα καραδοκούν ντυμένοι τάχα μου δάσκαλοι μακεδονικών οι αλιτήριοι». Αξίζει να σημειωθεί πως έχει οριστεί ήδη δικάσιμος για την αίτηση στις 23 Ιανουαρίου.

…………………….

Σχετικά …

Μητσοτάκης: Λάθος του Μακρόν το βέτο για τα Σκόπια !

………………………………………………………………………………………………..


ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

                                                    www.e-synews.g

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ