ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ 90 ΤΗΣ 100 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ



ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ







ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΟΦΙΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.
(ΜΕΡΟΣ 1)
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ; ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;
ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
Δεν είναι τυχαίο που σε όλον τον πλανήτη μας έχουν επιβάλλει την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.
Η εβδομάδα ξεκινάει με την Δευτέρα (δεύτερο είδος, υδρίδια, αυτό που κατασκεύασαν με κλεμμένη ουσία και δυνάμεις της δημιουργίας, οι αποστάτες το ονομάζουν δημιουργία δεύτερη) μέχρι την Πέμπτη, που είναι η αποστακτική πέμπτη φυλή που κυριαρχεί στην αποστασία και στην δυναστεία του πλανήτη μας Γαία.
Η Παρασκευή είναι ο,τι παρασκευάζουν: τις μαγγανείες τους, τις μαγείες τους και ο,τι θέλει και τους έχει επιβάλλει ο αφέντης τους ο Γιαχβέ και όλο το αποστατικό επιτελείο για να προετοιμαστούν για το Σάββατο, την ήμερα του Κρόνου και να γιορτάσουν κάθε εβδομάδα Σάββατο την αποστασία και την επιτυχία τους κατά της δημιουργίας και όλων των δημιουργημάτων με τελετές, θυσίες, μαγγανείες, σώμα, αίμα, κατάρες, φρικτά μυστήρια, αποστατικά εμφυτεύματα και άλλες μιαρές τεχνικές και τελετές.
Το Σάββατο, την ήμερα του Κρόνου (η στιγμή της μαζικής ολικής αποστασίας και έκπτωσης τους από την πραγματική δημιουργία των ΑΩ), εκτελούν, παραδίδουν, δοξάζουν, υμνούν και κάνουν ταμείο με το αφεντικό τους.
Την Κυριακή, που είναι η μέρα του Ήλιου, αυτοί δεν έχουν ήλιο όπως οι άνθρωποι. αυτοί τιμούν, δοξάζουν και υπηρετούν τους μαύρους ήλιους, εξ ου και τα σύμβολα τους, οι μαύροι
ήλιοι και μαύρα νερά.
Την Κυριακή, που μας την έχουν επιβάλλει μετά από όλες τις έξι (6) διαδικασίες τους (από την Δευτέρα μέχρι το Σάββατο), μας παραδίδουν στους μαύρους ήλιους τους, με την θέληση μας και την βούληση μας, χωρίς κανένας να γνωρίζει την αλήθεια και τι ακριβώς κάνει, ακολουθώντας πιστά όλα αυτά που μας έχουν επιβάλλει.
Βρείτε μου έναν αρχαίο παλαιό κείμενο ενός ιστορικοί που να αναφέρεται σε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. όχι μεταφράσεις των αλλογενών αποστατών, αλλά χειρόγραφο ενός οποιουδήποτε σοφού, συγγραφέα, ιστορικού, λόγιου Έλληνα. Βεβαία, δεν είχαν ονόματα οι μέρες τότε;;;
Ακόμη, βρείτε μου κάπου που να αναφέρονται σε μήνες με τα ονόματα που τους έχουν δώσει σήμερα: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος... δεν θα βρείτε πουθενά διότι όλα αυτά κατασκευάστηκαν και επιβλήθηκαν από τους αποστάτες.
Και έτσι κάθε μέρα, όταν χαιρετάς, καλημερίζεις, καληνυχτίζεις, ή όταν μέσα στην καθημερινότητα σου αναφέρεσαι και ονομάζεις, εύχεσαι, κλείνεις ραντεβού στις μέρες και στους μήνες, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των ημερών και των μηνών με επανάληψη κάθε εβδομάδα * 52 εβδομάδες το κάθε έτος, χιλιάδες φορές, από δισεκατομμύρια ανθρώπους και άτομα, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι τους καθιερώνεις, το δέχεσαι, τους δίνεις και όλοι τους δίνουν δύναμη και άπειρη ενέργεια. αυτοί σε κλέβουν και δυναμώνουν για να σε δυναστεύουν και να σε δολοφονούν και εσύ όχι μόνο τους αφήνεις, άλλα το κάνεις και το αναπαράγεις με τη θέληση και τη βούληση σου.
Οι μήνες είναι 13 δεκατρείς, όσοι και οι κύκλοι του φεγγαριού, όσες και οι περίοδοι ωορρηξίας στους θήλεις ανθρώπους. 13 είναι και τα ζώδια του αστρικού κύκλου.
Οι μέρες ενός κύκλου της Γαίας Δήμητρα Αρτέμης γύρω από τον ήλιο Απόλλωνα είναι 360 μέρες(μοίρες). ούτε 365, ούτε δίσεκτες είναι, λες και έχει χαλάσει το γρανάζι και πηδάει δόντια. είναι όσες και οι μοίρες της Γαίας και του κύκλου: 360ο. 360 μέρες απολυτά ακριβείς ως νομοτελειακά Ιώτα (Ι) δημιουργήματα.
(Βεβαίως μας τα έχουν κρύψει όλα και έπρεπε να το κάνουν για να επιβάλλουν ως μοναδικά τα δικά τους και να μας βάλουν σε λήθη και σε ανοησία. αλλιώς δεν θα μπορούσαν να επιβάλλουν τόσα παραμύθια, τόσες γελοιότητες και τόσες δολιότητες )


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ.                         ΕΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Ε.ΣΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΟΝΟ 6906866172  email.  toliszarmas@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ