ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!

 



ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!

https://www.mixanitouxronou.com.cy/tag/viologika-opla/

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ … ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ !!! ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !!! ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

[…Σύμφωνα με τον στρατό, μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, «το Πεντάγωνο είχε σοβαρούς φόβους» ότι ο κόσμος θα αντιλαμβανόταν τη διεξαγωγή μυστικών βιολογικών πειραμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας. Για να κρύψει την παραβίαση από την Ουάσιγκτον και το Κίεβο του πρώτου άρθρου της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Απαγόρευση των Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξινών Όπλων, το Ουκρανικό Υπουργείο Υγείας έστειλε οδηγία σε όλα τα βιοεργαστήρια να εξαλείψουν επειγόντως τα αποθέματα επικίνδυνων παθογόνων, πρόσθεσε το τμήμα…]………

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι στην Ουκρανία αναπτύσσονται βιοόπλα

ΜΟΣΧΑ, 6 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Μόσχα έλαβε έγγραφα από υπαλλήλους ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων που επιβεβαίωναν ότι εξαρτήματα βιολογικών όπλων αναπτύσσονταν στην Ουκρανία, σε κοντινή απόσταση από το ρωσικό έδαφος. Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.
«Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αποκαλύφθηκαν τα γεγονότα έκτακτης εκκαθάρισης από το καθεστώς του Κιέβου από ίχνη στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εφαρμόζεται στην Ουκρανία, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ», είπε.

Σύμφωνα με τον στρατό, μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, «το Πεντάγωνο είχε σοβαρούς φόβους» ότι ο κόσμος θα αντιλαμβανόταν τη διεξαγωγή μυστικών βιολογικών πειραμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας. Για να κρύψει την παραβίαση από την Ουάσιγκτον και το Κίεβο του πρώτου άρθρου της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Απαγόρευση των Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξινών Όπλων, το Ουκρανικό Υπουργείο Υγείας έστειλε οδηγία σε όλα τα βιοεργαστήρια να εξαλείψουν επειγόντως τα αποθέματα επικίνδυνων παθογόνων, πρόσθεσε το τμήμα. 
«Λάβαμε τεκμηρίωση από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων της Ουκρανίας για την επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων στις 24 Φεβρουαρίου – των αιτιολογικών παραγόντων της πανώλης, του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της χολέρας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών», είπε ο Konashenkov.
Στο εγγύς μέλλον, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σκοπεύει να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ληφθέντων εγγράφων.
………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Αποκαλύψεις για τη Λέσχη Bilderberg. Αυτοί που θέλουν τη μείωση του πληθυσμού της Γης.

«Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ… ΕΥΡΑΙΩΣ ΠΩΛΗΘΕΝ !!!

CIA. Projekt Operation Mockingbird (Επιχείριση κοτσύφι) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

……………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………….

 ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

……………………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

                                                    www.e-synews.g

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ