ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ

 

Αθήνα: Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκια» – Πώς τον «παγίδευσαν» (vid)

Σύμφωνα με την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων, ο γιατρός, στο διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε περιπτώσεις έλαβε από ασθενείς συνολικά 1.600 ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.




Αθήνα: Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκια» – Πώς τον «παγίδευσαν» (vid)

Για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος κατηγορείται χειρουργός σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων, ο γιατρός, στο διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε περιπτώσεις έλαβε από ασθενείς συνολικά 1.600 ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πώς τον «παγίδευσαν»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο γιατρός που συνελήφθη κατηγορείται ότι ζήτησε φακελάκι από ασθενή με σοβαρό πρόβλημα για να τον χειρουργήσει.

Ο άνθρωπος δεν είχε τόσα λεφτά και έκανε παζάρια στον γιατρό, ενώ φαίνεται να τον παρακαλούσε να κατεβάσει την τιμή και να δεχθεί να τον χειρουργήσει με λιγότερα λεφτά. Ο γιατρός προβάλλοντας του, πιθανόν, τη σοβαρότητα του χειρουργείου δεν έκανε βήμα πίσω.


Έτσι ο ασθενής αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε: απευθύνθηκε στο τμήμα εσωτερικών Υποθέσεών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση και ο γιατρός πηρέ όλο το ποσό όπως ζήτησε

 μόνο που τα χρήματα ήταν προσημειωμένα.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ.                         ΕΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Ε.ΣΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΟΝΟ 6906866172  email.  toliszarmas@gmail.com

ΠΗΓΗ Ε.ΣΥ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ