ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΟΙ BRICS ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΟΣΜΟ . ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

 


ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ( BRICS : Βραζιλία , Ρωσία , Ινδία , Κίνα , Νότιος Αφρική ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 41,43% ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ  39.714.304 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 148.939.063 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ …

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ BRICS !! ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ” ΣΤΗ ΛΑΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !! … ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ … Ο Μαδούρο είπε ότι οι χώρες BRICS χτίζουν ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!

Δήλωση του Πεκίνου της XIV Συνόδου Κορυφής BRICS

«Ενίσχυση της υψηλής ποιότητας εταιρικής σχέσης BRICS καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή παγκόσμιας ανάπτυξης».

ΣΧΕΤΙΚΑ …

……………………………………..

Το Ιράν και η Αργεντινή υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στους BRICS
ΜΟΣΧΑ, 27 Ιουνίου – RIA Novosti. Οι αρχές του Ιράν και της Αργεντινής υπέβαλαν αίτηση για ένταξη στους BRICS, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο κανάλι Telegram .
«Ενώ ο Λευκός Οίκος σκεφτόταν τι άλλο στον κόσμο θα ήταν απενεργοποιημένο, απαγορευμένο και χαλασμένο, η Αργεντινή και το Ιράν υπέβαλαν αίτηση για ένταξη στους BRICS», έγραψε.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο επίσημος εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Said Khatibzadeh, ανακοίνωσε ότι υποβάλλει αίτηση για ένταξη στην ένωση .
Όπως σημείωσε ο βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ, η Μόσχα έχει θετική άποψη για το θέμα της επέκτασης των BRICS, αλλά ταυτόχρονα προτείνει, πρώτα απ’ όλα, να καθοριστούν οι διαδικασίες και οι απαιτήσεις για πιθανούς υποψηφίους για ένταξη.
Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε η 14η σύνοδος κορυφής για την ενοποίηση υπό την προεδρία της Κίνας . Την πρώτη μέρα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ινδός Πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ συμμετείχαν σε μορφή τηλεδιάσκεψης .
Τη δεύτερη ημέρα, πραγματοποιήθηκε συνεδρία με θέμα την οικοδόμηση εταιρικών σχέσεων για την παγκόσμια ανάπτυξη σε μια νέα εποχή για την από κοινού εφαρμογή της ατζέντας αειφόρου ανάπτυξης του 2030. Συμμετείχαν όχι μόνο οι ηγέτες των πέντε χωρών BRICS, αλλά και οι αρχηγοί ορισμένων από τα προσκεκλημένα κράτη, μεταξύ των οποίων η Αργεντινή και το Ιράν.
……………………………………
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ :

…………………………………………………………………………

……………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

                                                    www.e-synews.g

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ