ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ Αιχμάλωτης APU ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ! (Βίντεο)

 

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ Αιχμάλωτης APU ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ! (Βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ … [ … Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ζητώντας να διερευνήσει τη διάπραξη εγκλημάτων στην Μαριούπολη και στα χωριά Σαρτανά και Βολνοβάκα, όπου στην αρχή του πολέμου υπήρχαν θύματα ομογενείς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Καθημερινή”. ]

2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

[ «Θα συνεχίσουμε να θέτουμε επιτακτικά το ζήτημα της Μαριούπολης σε όλα τα fora και να υπογραμμίζουμε ότι η διάπραξη εγκλημάτων πολέμου θα πρέπει να ερευνηθεί ενδελεχώς», τονίζει χαρακτηριστικά… ] Οι έξι μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία. ( αποκάλυψη του “δημοκρατία” ) !!

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 ! … ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ “ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ Azof” , ΤΟ “Aidar” , Ο “ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ… (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

………………………..

………………………..

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΞΑΝΑΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;

                                                              ΒΗΝΤΕΟ. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩN


ΠΗΓΗ.  BBC   /  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΒΕΔΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com

……………………….


Η κατάσταση στη Μαριούπολη

[ … Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έκκληση να παραδοθούν στις ουκρανικές μονάδες και μαχητές των Εθνικών Ταγμάτων. Τους προσφέρθηκε από τις 6.00 ώρα Μόσχας στις 17 Απριλίου να σταματήσουν τυχόν εχθροπραξίες και να καταθέσουν τα όπλα με αντάλλαγμα εγγυήσεις για τη διάσωση ζωών. Είχε προγραμματιστεί η αποχώρηση από το Azovstal όλων ανεξαιρέτως των ουκρανικών ενόπλων μονάδων και ξένων μισθοφόρων (έως 400 άτομα) χωρίς όπλα και πυρομαχικά να πραγματοποιηθεί πριν από τις 13.00 ώρα Μόσχας.
Ωστόσο, το Κίεβο απαγόρευσε τις διαπραγματεύσεις για την παράδοση και διέταξε τους μαχητές του Εθνικού Τάγματος να πυροβολήσουν όποιον ήθελε να καταθέσει τα όπλα μεταξύ του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού και ξένων μισθοφόρων… ]
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην περιοχή Primorsky , πραγματοποιήθηκε ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούσαν οι Ναζί σε ένα τουρκικό τζαμί. Ως αποτέλεσμα, απελευθερώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος , ενώ σκοτώθηκαν 29 μαχητές μεταξύ των οποίων και ξένοι μισθοφόροι… ]

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

……………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ