ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Μετά Τους Ρωσικούς S-300 Και Τους S-400 Τώρα Οι S-500 Prometheus Σε Σειριακή Παραγωγή !!

 

Το S-500 κυκλοφόρησε σε σειριακή παραγωγή

ΜΟΣΧΑ, 25 Απριλίου – RIA Novosti. Η σειριακή παραγωγή του πιο πρόσφατου συστήματος αεράμυνας S-500 (Προμηθέας) ξεκίνησε, δήλωσε ο Γιαν Νόβικοφ, γενικός διευθυντής της αεροπορικής αμυντικής εταιρείας Almaz-Antey, σε συνέντευξή του στο περιοδικό National Defense .
“Η σειριακή παραγωγή του συστήματος S-500 έχει οργανωθεί χρησιμοποιώντας τα τελευταία επιτεύγματα της εγχώριας επιστήμης και τεχνολογίας. Οι δυνατότητες μάχης αυτού του συστήματος υπερβαίνουν σημαντικά τις δυνατότητες των συστημάτων αεράμυνας και συστημάτων αεράμυνας που δημιουργήθηκαν προηγουμένως (αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα και συγκροτήματα Το S-500 είναι ικανό να γίνει η βάση του ρωσικού αεροδιαστημικού αμυντικού συστήματος», είπε.
Ο γενικός διευθυντής τόνισε ότι οι S-500 θα παραδοθούν στα στρατεύματα εντός του χρονικού πλαισίου που καθορίζεται από την κρατική αμυντική εντολή.
Το S-500 Prometheus ανήκει σε μια νέα γενιά αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων εδάφους-αέρος. Πρόκειται για ένα καθολικό συγκρότημα αναχαίτισης μεγάλου βεληνεκούς και μεγάλου ύψους με αυξημένη ικανότητα αντιπυραυλικής άμυνας. Η ακτίνα της καταστροφής είναι περίπου 600 χιλιόμετρα.
Οι κρατικές δοκιμές των S-500 ξεκίνησαν το 2020. Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Alexei Krivoruchko είπε ότι ο στρατός αναμένει να λάβει τα πρώτα συστήματα αεράμυνας το 2021 και η σειριακή παράδοση θα ξεκινήσει σε άλλα τέσσερα χρόνια.

………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


ΠΗΓΗ. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ