ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Στη Βάση Του “Azov” Κοντά Στη Μαριούπολη Βρέθηκαν Μυστικά Εκπαιδευτικά Εγχειρίδια Του Αμερικανικού Στρατού

 

……………

 Στη βάση του “Azov” κοντά στη Μαριούπολη βρέθηκαν μυστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

Στη βάση του “Azov” κοντά στη Μαριούπολη, βρήκαν μυστικούς χάρτες και εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

MARIUPOL, 22 Απριλίου – RIA Novosti. Ο Ρώσος στρατός βρήκε μεθοδολογικά βοηθήματα για τον αμερικανικό στρατό στη βάση του εθνικού τάγματος «Azov» κοντά στη Μαριούπολη, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti από το σημείο.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι εκτυπώσεις που εμφανίζονται είναι εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού στα ουκρανικά και αγγλικά, που προορίζονται, ειδικότερα, για εκπαίδευση στην καταπολέμηση των ανταρτών και τη διεξαγωγή πληροφοριών.
Ο ρωσικός στρατός είπε ότι τέτοια έγγραφα επρόκειτο να καταστραφούν εάν δεν μπορούσαν να τα πάρουν μαζί τους όταν έφευγαν από τις θέσεις τους, αλλά οι μαχητές του Αζόφ δεν είχαν χρόνο να το κάνουν.
.
Τα υλικά που παρουσιάζονται υποδεικνύουν επίσης ότι πρέπει να απορριφθούν με τρόπο που να αποτρέπεται η πιθανότητα ανάκτησης.
Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος, στη βάση του «Azov» κοντά στη Μαριούπολη υπήρχε σχηματισμός σαμποτέρ που ονομαζόταν «SS Bears».

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

……………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ