ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Το Βιβλίο Του Χίτλερ “MEIN KAMPF” Βρέθηκε Στη Βάση Των NAZI Του Αζόφ Στη Μαριούπολη

 

Το Βιβλίο Του Χίτλερ “MEIN KAMPF” Βρέθηκε Στη Βάση Των NAZI Του Αζόφ Στη Μαριούπολη

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ … ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ AshkeNAZI ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΚ “ΜΙΧΑΗΛ” ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ … ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ! ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ … ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΑΝ … “ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ” !!!

…………………………

Το βιβλίο του Χίτλερ βρέθηκε στη βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη (vid)

MARIUPOL, 28 Απριλίου – RIA Novosti. Το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ Mein Kampf (“Ο αγώνας μου”), που απαγορεύτηκε στη Ρωσία, βρέθηκε στη Μαριούπολη με βάση το εθνικιστικό σύνταγμα του Αζόφ, εναντίον των μαχητών του οποίου κινήθηκαν ποινικές υποθέσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti, το δημοσίευμα στα ρωσικά βρέθηκε κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στους στρατώνες όπου βρίσκονταν οι εθνικιστές.
Το Mein Kampf γράφτηκε το 1924, ο Χίτλερ το έγραψε στη φυλακή. Το έργο θεωρείται το ιδεολογικό θεμέλιο του εθνικοσοσιαλισμού· κατά τη διάρκεια της ζωής του Φύρερ, το βιβλίο εκδόθηκε σε εκατομμύρια αντίτυπα..

…………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ “μιχάλης” !! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ: “κλείστε τους να μην πετάει ούτε μύγα” ΣΤΟ ΑΖΟΦΣΤΑΛ !!

…….

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ…

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

………

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

………….

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΧΙΤΛΕΡ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του Δ.Ν.Τ. (βίντεο)

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Βατικανό, Κούβα, Η.Π.Α και Εβραίοι

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ