ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

WORLD BANK – ΡΩΣΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ !!!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ … ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ … 2014 !!! … ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΞΗΓΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ (θεματική περίληψη) ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΟΗΕ), ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ … ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ … ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: “ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;… ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!”

ΣΧΕΤΙΚΑ … NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ; FED: 2,3ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2,3 ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ !! ΕΚΤ: 2,3ΤΡΙΣ € ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!

………………….

Η Μόσχα, η Πετρούπολη και το Καζάν αναγνωρίζονται ως οι πιο άνετες πόλεις στη Ρωσία

Το μερίδιο των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον έφτασε το 44%

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Khusnullin: ο αριθμός των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον έχει φτάσει τις 490

Το μερίδιο των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον το 2021 αυξήθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες στο 44%, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Marat Khusnullin.
Ο δείκτης ποιότητας αστικού περιβάλλοντος υπολογίζεται ετησίως από το Υπουργείο Κατασκευών της Ρωσίας . Οι πόλεις αξιολογούνται με βάση 36 δείκτες, συμπεριλαμβανομένων των ανέσεων, της κατάστασης των δημόσιων συγκοινωνιών, της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας των δημόσιων χώρων. Ο δείκτης για το 2021 υπολογίζεται για 1117 ρωσικές πόλεις.
Πρόσθεσε ότι έως το 2024, το 60% των ρωσικών πόλεων θα πρέπει να έχουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον, έως το 2030 – 80%.
…………………………………………
…………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

[… Το Δημοτικό Δάνειο Ανάπτυξης του Καζάν για τη Ρωσική Ομοσπονδία έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει μια σειρά από τομείς που είναι προτεραιότητα για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης του Καζάν.

Το 2003 η πόλη ενέκρινε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικής Ανάπτυξης του Καζάν έως το έτος 2015, που περιέγραφε τις προοπτικές ανάπτυξης για την πόλη.

Με βάση τη στρατηγική και την πρόσφατη ανάθεση της δημοτικής κατάστασης για Καζάν, το προτεινόμενο δάνειο θα στηρίξει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση της,

(i) του προϋπολογισμού της πόλης και την οικονομική διαχείριση,

(ii) το σύστημα κοινωνικής προστασίας,

(iii) τη στέγαση και των κοινωφελών υπηρεσιών.

Σκοπός του δανείου είναι:

(i) βελτίωση της συνολικής δημοσιονομικής κατάστασης στην Πόλη,

(ii) τη βελτίωση του δημοτικού προϋπολογισμού και την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων,

(iii) να παρέχουν πιο αποτελεσματική παράδοση των κατοικιών, η χρησιμότητα και κοινωνικών υπηρεσιών στον πληθυσμό, μέσω της καλύτερης στόχευσης, την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας…http://www.worldbank.org/projects/P082018/kazan-municipal-development-project?lang=en

                           ΠΗΓΗ    ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ




ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ