ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Με HIMARS Οι Ουκρανοί Χτύπησαν Αποθήκη Νιτρικού Αμμωνίου Και Άμαχο Πληθυσμό Στη Nova Kakhovka, Και Οι Ρώσοι Μια Αποθήκη Πυραύλων Του ΝΑΤΟ Harpoon Στην Οδησσό !

 

Χτύπημα HIMARS στη Nova Kakhovka: κόλαση, φωτιά, κατεστραμμένα σπίτια και πεπρωμένα…

Συνέπειες του χτυπήματος της Ουκρανίας στη Novaya Kakhovka.  Καρέ από βίντεο - RIA Novosti, 1920, 07/12/2022
Ο Volodymyr Leontyev, επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Kakhovka της περιοχής Kherson, μίλησε για την κατάσταση στη Nova Kakhovka μετά το ουκρανικό χτύπημα στην πόλη από το αμερικανικό HIMARS MLRS.
Stele στην είσοδο της Gorlovka, περιοχή Donetsk - RIA Novosti, 1920, 07/12/2022
.
Η πυραυλική επίθεση στη Novaya Kakhovka στην περιοχή Kherson είναι έγκλημα πολέμου του καθεστώτος του Κιέβου, δήλωσε ο Vladimir Leontiev, επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Kakhovka της περιοχής.
.
Το βράδυ της 12ης Ιουλίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιτέθηκαν στη Nova Kakhovka με αμερικανικά όπλα υψηλής ακρίβειας – MLRS HIMARS. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, επτά αγνοούνται, συνολικά περίπου 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
.
«Είναι αρκετά δύσκολο να πούμε, επειδή αυτό που συνέβη είναι εκδήλωση κρατικής τρομοκρατίας και εγκλήματος πολέμου, δεν μπορούμε να ονομάσουμε άλλη ερμηνεία του τι συνέβη. Ο στόχος για πυραύλους υψηλής ακρίβειας HIMARS ήταν συνολικά έξι, εκ των οποίων οι τρεις καταρρίφθηκαν από την αεράμυνα και τρεις πέταξαν σε μια ειρηνική πόλη – δεν επιλέχτηκε τυχαία: καλά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει ειρηνική ζωή σε ανεξέλεγκτες περιοχές – θα έπρεπε να υπάρχει κόλαση, φωτιά, κατεστραμμένα σπίτια, μοίρες. Sputnik.
…………………………………………………..
…………………………………………………..
Εμπειρογνώμονας: Ο στρατός του ΝΑΤΟ πυροβολεί από το HIMARS στην Ουκρανία

Έφεδρος Λοχαγός Yeranosyan: Τα HIMARS στην Ουκρανία ελέγχονται από τον στρατό του ΝΑΤΟ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ασχολούνται με την ασφάλεια

Αμερικανικό σύστημα πυραύλων υψηλής κινητικότητας και πυροβολικού επιχειρησιακού-τακτικού σκοπού HIMARS - RIA Novosti, 1920, 15/07/2022
ΜΟΣΧΑ, 15 Ιουλίου/ Radio Sputnik. Τα συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS (MLRS) που μεταφέρθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία ελέγχονται από στρατιώτες του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο πλοίαρχος Πρώτου Βαθμού Βλαντιμίρ Γερανοσιάν στην πύλη Ukraina.ru.
.
«Είμαι 250 τοις εκατό σίγουρος ότι (το πυροβολισμό – επιμ.) από το HIMARS και η επαναφόρτωση των φυσιγγίων αυτών των εκτοξευτών για έξι πυραύλους πραγματοποιούνται από τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς», πιστεύει ο ειδικός.
.
Σύμφωνα με τον Yeranosyan, ο ουκρανικός στρατός παρέχει προστασία μόνο για το MLRS και τα πληρώματα που τους εξυπηρετούν.
.
«Ταυτόχρονα, για κάθε HIMARS, μπορεί να υπάρχει έως και ένα τάγμα στρατιωτών της AFU που φρουρεί την εγκατάσταση», είπε, προσθέτοντας ότι τα συστήματα πιθανότατα πυροδοτούνται από το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, το οποίο απέκτησε εμπειρία στο Ιράκ.
.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik μετέδωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη με πυρομαχικά για το HIMARS.
…………………………………………….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ …

…………………………………………..

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε μια αποθήκη πυραύλων του ΝΑΤΟ Harpoon στην Οδησσό

Υπουργείο Άμυνας: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν τον εκτοξευτή HIMARS RZSO και την αποθήκη πυραύλων ΝΑΤΟ Harpoon

ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουλίου – RIA Novosti. Ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν στην Οδησσό μια αποθήκη αντιπλοϊκών πυραύλων Harpoon που μεταφέρθηκαν στα ουκρανικά στρατεύματα από το ΝΑΤΟ, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
“Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς σε ένα από τα κτίρια μιας βιομηχανικής επιχείρησης στην πόλη της Οδησσού κατέστρεψαν μια αποθήκη για αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία από χώρες του ΝΑΤΟ “, δήλωσε ο Igor Konashenkov , εκπρόσωπος της το τμήμα .
Ένας εκτοξευτής και ένα όχημα μεταφοράς-φόρτωσης HIMARS MLRS καταστράφηκαν επίσης κοντά στο Krasnoarmeysk.
.
Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός έπληξε το σημείο ανάπτυξης του 97ου τάγματος της 60ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Zaporozhye : έως και 65 άνθρωποι σκοτώθηκαν, περισσότερα από δέκα ειδικά οχήματα εξαλείφθηκαν. Αρκετά ακόμη χτυπήματα έγιναν στα σημεία προσωρινής ανάπτυξης μισθοφόρων στις περιοχές Χάρκοβο και Ντόνετσκ .
………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ