ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Υπουργείο Άμυνας Της Σερβίας: Το Ουκρανικό An-12 Μετέφερε 11,5 Τόνους Όπλων Στο Μπαγκλαντές

 


Υπουργείο Άμυνας Της Σερβίας: Το Ουκρανικό An-12 Μετέφερε 11,5 Τόνους Όπλων Στο Μπαγκλαντές

Τα συντρίμμια του ουκρανικού στρατιωτικού μεταφορικού αεροσκάφους An-12 που συνετρίβη στη βόρεια Ελλάδα - RIA Novosti, 1920, 17/07/2022

Υπουργείο Άμυνας της Σερβίας: Το ουκρανικό An-12 που συνετρίβη στην Ελλάδα μετέφερε 11,5 τόνους όπλων στο Μπαγκλαντές

Στο ουκρανικό αεροσκάφος An-12 που συνετρίβη στην Ελλάδα βρίσκονταν 11,5 τόνοι «προϊόντα άμυνας» από τη Σερβία, το πλοίο κατευθυνόταν προς το Μπαγκλαντές, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Nebojsa Stefanovich.
.
“Το αεροπλάνο που συνετρίβη στην Ελλάδα τη νύχτα , An-12 , μετέφερε 11,5 τόνους προϊόντων αμυντικής βιομηχανίας μας για το Μπαγκλαντές . Δυστυχώς, και τα οκτώ μέλη του πληρώματος πέθαναν”, είπε σε ενημέρωση.
.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, το πλήρωμα απογειώθηκε από τη σερβική πόλη Νις στις 20:40 (21:40 ώρα Μόσχας) του Σαββάτου, στο πλοίο επέβαιναν τα προϊόντα της εταιρείας Valir. Το αεροσκάφος ανήκε στην ουκρανική εταιρεία Meridian LTD.
“Ο αγοραστής ήταν το Υπουργείο Άμυνας του Μπαγκλαντές, ένας πλήρως εξουσιοδοτημένος τελικός χρήστης (τελικός χρήστης – επιμ.) και ένας νόμιμος αγοραστής. Η διαδρομή ήταν από τη Νις, τεχνικές προσγειώσεις στο Αμμάν, το Ριάντ, το Αχμενταμπάντ, το τελικό σημείο είναι η Ντάκα. Η πτήση είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και άδειες», είπε ο Σέρβος υπουργός.
.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πριν από τη συντριβή, ο πιλότος ανέφερε βλάβη στον κινητήρα και έλαβε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το φλεγόμενο αεροπλάνο έπεσε σε χωράφι με καλαμπόκι μεταξύ των χωριών Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου στην περιοχή της Ελευθερούπολης, λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.
.
Το βίντεο που τραβήχτηκε από ένα drone από το σημείο της συντριβής εμφανίστηκε αργότερα στον Ιστό. Φαίνεται ότι το αεροπλάνο συνετρίβη σε μικρά θραύσματα.
………………………………………………………

…………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ