ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Συνετρίβη Φλεγόμενο Αντόνοφ12 Έξω Από Την Καβάλα !! Μετέφερε Επικίνδυνο Υλικό !! Συνεχείς Εκρήξεις !!

 


Συνετρίβη Φλεγόμενο Αντόνοφ12 Έξω Από Την Καβάλα !! Μετέφερε Επικίνδυνο Υλικό !! Συνεχείς Εκρήξεις !!

Antonov An-12
πηγή φώτο

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), πρόκειται για αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση cargo, ενώ μετέφερε “επικίνδυνο υλικό” με μόνο 8μελές πλήρωμα.

Νεώτερες πληροφορίες που μεταδίδονται μιλούν για μεταφορά πυρομαχικών !!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροσκάφος ξεκίνησε από την Σερβία και κατευθυνόταν προς την Ιορδανία όταν πάνω από Αιγαίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου ζητώντας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Καβάλας ενημερώνοντας ότι μετέφερε 12 τόνους “επικίνδυνο υλικό” !!

Σε ζωντανή μετάδοση των καναλιών οι ανταποκριτές μιλούν για συνεχείς εκρήξεις και άσχημη μυρωδιά που πλανάται στον αέρα !! Όπως λένε τους ζήτησαν να φορούν μάσκες διότι ακόμα δεν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς υλικό είναι …

Ώρα 01.40 πμ … Οι πάντες παραμένουν σε μεγάλη απόσταση λόγω των συνεχών εκρήξεων για λόγους ασφαλείας !!! Η ατμόσφαιρα είναι βεβαρυμένη με άγνωστη μυρωδιά ( τοξική ;; ) !!

Βάσει ενημέρωσης από την Πυροσβεστική, επιχειρούν 15 πυροσβέστες και 7 οχήματα.

………………………………………………..

Η πορεία του αεροσκάφους

Στην ιστοσελίδα Flight Aware, η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο την πορεία των αεροσκαφών, φαίνεται η πορεία του Αντόνοφ 12.

Το τελευταίο στίγμα δόθηκε 10 ναυτικά μίλια δυτικά της Καβάλας, ενώ το τεράστιο αεροσκάφος, ρωσικής κατασκευής, έχει πέσει στην πλαγιά μεταξύ Παλαιοχωρίου και Αντιφιλίππων.

Δείτε τη στιγμή της πτώσης:

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ