ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Άρθρο Παρουσιάζει Στοιχεία Ότι Οι ΗΠΑ Ετοιμάζονται Για Μεγάλο Πόλεμο Με Τη Ρωσία Στην Ευρώπη ( ? )

 



Άρθρο Παρουσιάζει Στοιχεία Ότι Οι ΗΠΑ Ετοιμάζονται Για Μεγάλο Πόλεμο Με Τη Ρωσία Στην Ευρώπη ( ? )

Στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ (πράσινοι μπερέδες) - RIA Novosti, 1920, 07/11/2022
.
ΑΛΦΕΙΟΣ : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ “ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ” ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …
…………………………………………………………..

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία στην Ευρώπη

Τις τελευταίες εβδομάδες, σχεδόν καθημερινά κυκλοφορούν νέα για τους επόμενους στρατιωτικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εκπαίδευσης μάχης, τους πόρους και τα όπλα με τα οποία οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ενισχύουν το Κίεβο. Μαζί με τους διορισμούς προσωπικού σε στρατιωτικές θέσεις, η κατάσταση μοιάζει με μια ποιοτική αναβάθμιση των δυνατοτήτων ισχύος για μια μακροπρόθεσμη σύγκρουση με τη Ρωσία. Επιπλέον, η κλίμακα της προετοιμασίας της Δύσης είναι τέτοια που γίνεται προφανές: δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για το Donbass.
.
Τι ακριβώς ετοιμάζει ο εχθρός; Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν στους New York Times ότι υπάρχει ένα «μυστικό δίκτυο καταδρομέων και κατασκόπων που σπεύδουν να παρέχουν όπλα, πληροφορίες και εκπαίδευση μάχης» στα συμφέροντα του Κιέβου . Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δουλειάς λαμβάνει χώρα σε βάσεις στη Γερμανία , τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο , αλλά στελέχη της CIA και αρκετές δεκάδες ειδικές δυνάμεις Βρετανών, Γάλλων, Καναδών και Λιθουανών εργάζονται σε ουκρανικό έδαφος..
Σημαίες της ΕΕ κοντά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες - RIA Novosti, 1920, 07/10/2022
.
Για τον συντονισμό της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, λίγο μετά τις 24 Φεβρουαρίου, δημιουργήθηκε ένα αρχηγείο σχεδιασμού σε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία, συνεχίζουν οι New York Times, και τώρα περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 χώρες. Το αρχηγείο δημιουργήθηκε από το 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Στρατού (Army’s 10th Special Forces Group), το οποίο ήδη εκπαίδευε ουκρανικές ειδικές δυνάμεις σε βάση στα δυτικά της χώρας. Για να αξιολογήσετε την τρέχουσα διαδικασία σε αυτό το αρχηγείο, πρέπει να γνωρίζετε τι είδους 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ .
.
Οι Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ, κοινώς γνωστές ως «Πράσινοι Μπερέ», δηλώνουν ως σύνθημά τους την αποστολή «De Oppresso Liber» («Απελευθέρωση των Καταπιεσμένων»). Διεξάγουν όχι τόσο ανοιχτούς πολέμους όσο δολιοφθορά, καταπολέμηση της εξέγερσης, καταπολέμηση της τρομοκρατίας και άλλες ειδικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ανατροπής κυβερνήσεων που είναι απαράδεκτες για τις Ηνωμένες Πολιτείες σε τρίτες χώρες και της προετοιμασίας ξένων στρατιωτικών για κοινά καθήκοντα. Το κύριο καθήκον των «πράσινων μπερέδων» είναι να διεισδύσουν στα εδάφη που καταλαμβάνει ο εχθρός και, μαζί με τις τοπικές δυνάμεις, να διεξάγουν έναν κρυφό αγώνα. Παρεμπιπτόντως, ο Ράμπο, που ερμηνεύτηκε από τον Σιλβέστερ Σταλόνε , ήταν απλώς ο «πράσινος μπερές», που δεν μπορούσε να επιστρέψει στην πολιτική ζωή.
.
Το δέκατο σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, που δημιουργήθηκε το 1952, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ευρωπαϊκό θέατρο επιχειρήσεων, ειδικά για τη διεξαγωγή ενός πολέμου σαμποτάζ μετά τη «σοβιετική εισβολή» στην Ευρώπη – τη λεγόμενη παραμονή πίσω από μονάδες. Ναι, ενώ η Σοβιετική Ένωση ήταν απασχολημένη με την ανοικοδόμηση της χώρας, οι ριζοσπαστικοί κύκλοι των ΗΠΑ, βασιζόμενοι στο ναζιστικό δίκτυο του στρατηγού Reinhard Gehlen (αρχηγός πληροφοριών στο Ανατολικό Μέτωπο, που πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες), ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν την ΕΣΣΔ .
Στρατιώτης του Αμερικανικού Στρατού - RIA Novosti, 1920, 26/06/2022
.
Η πρώτη ξένη βάση εξοπλίστηκε τον Νοέμβριο του 1953 στην πόλη Bad Tölz στη Βαυαρία , στους στρατώνες που κατασκευάστηκαν το 1937 για μονάδες SS. Σχεδιάστηκε ότι το μισό προσωπικό θα ήταν Ευρωπαίοι, πεπεισμένοι αντικομμουνιστές: διαβασμένοι – ημιτελείς Ναζί. Μέρος του αμερικανικού προσωπικού ανήκε αρχικά στη CIA. Το 1955, οι New York Times ανέφεραν για πρώτη φορά το 10ο Σύνταγμα ως μια «απελευθερωτική» δύναμη για να πολεμήσει πίσω από τις γραμμές του εχθρού.
Κατά τη δεκαετία του 1960, το 10ο Σύνταγμα παρείχε εκπαίδευση αντισυμβατικού πολέμου στους εταίρους του ΝΑΤΟ . Το 1990-1991, οι Πράσινοι Μπερέ συμμετείχαν στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου . Με την ευκαιρία αυτή, η Boston Herald ανέφερε: «Η τάση των 10ων Ειδικών Δυνάμεων για μυστικότητα είναι τόσο έντονη που ο αξιωματικός Τύπου της στρατιωτικής βάσης δεν γνώριζε ότι η μονάδα είχε πάει στον πόλεμο μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους». Τη δεύτερη φορά η ομάδα πήγε στο Ιράκ πριν από την επίσημη εισβολή, μαζί με το Κέντρο Ειδικών Εκδηλώσεων της CIA, που διεξάγει μαύρες επιχειρήσεις, που πάντα αρνούνταν από την κυβέρνηση.
.
Το 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων έχει τον δικό του εμβληματικό ήρωα, το όνομα του οποίου δίνεται στο ετήσιο βραβείο για την καλύτερη επιχειρησιακή μονάδα. Το 2010 ανακηρύχθηκε και το πρώτο (!) επίτιμο μέλος του συντάγματος και το 2011 εισήχθη στην Αίθουσα Τιμής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Το όνομα του ήρωα είναι Larry Thorn, στο φινλανδικό πρωτότυπο του Lauri Terni. Κέρδισε τη φήμη του ως στρατιώτης τριών στρατών, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα κατά των κομμουνιστών: στις τάξεις του φινλανδικού στρατού στον Χειμερινό πόλεμο και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για τον οποίο έλαβε το υψηλότερο βραβείο της Φινλανδίας – ο Σταυρός Mannerheim? στο φινλανδικό τάγμα εθελοντών των Waffen-SS μετά την αποχώρηση της Φινλανδίας από τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ τον Σεπτέμβριο του 1944. και στις Ειδικές Δυνάμεις του Αμερικανικού Στρατού στο Βιετνάμ. Εκτίμηση: ήταν αυτός ο τύπος που έπρεπε να επιλεγεί ως κύριος χαρακτήρας από όλους τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους που είχαν υπηρετήσει στο σύνταγμα για εβδομήντα χρόνια.
Στρατιώτης με σημαία του ΝΑΤΟ σε αεροπορική βάση στη Ρουμανία - RIA Novosti, 1920, 28/06/2022
.
Οι πιο μυστικές και αιματηρές αμερικανικές επιχειρήσεις κατά των απείθαρχων κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η ανατροπή των κυβερνήσεων, η εξύμνηση των Ναζί – όλα αυτά είναι η καθημερινότητα του 10ου Συντάγματος Ειδικών Δυνάμεων εδώ και δεκαετίες. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Οι αναγνώστες που είναι προσεκτικοί και ενδιαφέρονται για τη στρατιωτική ιστορία, ακόμη και στην αναφορά της παραμονής πίσω από μονάδες και στη συνέχεια στις λέξεις «προετοιμασία για αντισυμβατικό πόλεμο για τους εταίρους του ΝΑΤΟ» στη δεκαετία του 1960, θα μπορούσαν να αναφωνήσουν: είναι πραγματικά το Gladio;! Αληθινή υπόθεση, αγαπητοί αναγνώστες.
Η επιχείρηση Gladio, ένα από τα πιο σκοτεινά και αιματηρά μυστικά της CIA, έγινε γνωστή το 1990. Αποδείχθηκε ότι τις δεκαετίες του 1960 και του 1980 , μυστικές μονάδες υπό τον έλεγχο της CIA, που δημιουργήθηκαν από εθνικές υπηρεσίες πληροφοριών, δρούσαν στη Δυτική Ευρώπη . Αρχικά, αυτοί οι ακροδεξιοί ριζοσπαστικοί πυρήνες υποτίθεται ότι «πολέμησαν στα μετόπισθεν», αλλά επειδή η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ακόμη πολεμήσει με την Ευρώπη και οι αριστερές κυβερνήσεις στην ήπειρο κέρδιζαν δημοτικότητα, το δίκτυο μεταπήδησε στη διεξαγωγή τρομοκρατών επιθέσεις ως μέρος μιας «στρατηγικής έντασης». Οι τρομοκρατικές επιθέσεις χρεώθηκαν σε αριστερούς ριζοσπάστες, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τα τοπικά αριστερά κόμματα και τη Μόσχα , και ο σκοπός μιας τέτοιας ψευδούς τρομοκρατίας ήταν η διατήρηση της ενότητας του ΝΑΤΟ. Στην Ιταλία, από το 1969 έως το 1987, διαπράχθηκαν περισσότερες από 14.500 (!) τρομοκρατικές επιθέσεις – αυτές ήταν οι «πρώτες εβδομήντα». Σχεδόν 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν, περίπου 1200 τραυματίστηκαν. Ένας από τους κύριους ειδικούς στο θέμα, ο Ελβετός ερευνητής Daniel Ganser, αποκάλυψε μεγάλο μέρος του δικτύου στο βιβλίο του NATO’s Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe.
Αεροσκάφος C-17 φορτωμένο με πυρομαχικά για την Ουκρανία στην αεροπορική βάση του Ντόβερ - RIA Novosti, 1920, 18/05/2022
.
Και ποιος εκπαίδευσε τους Ευρωπαίους τρομοκράτες του δικτύου Gladio; Εκπαιδεύτηκαν με βάση το … 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στο Bad Tölz της Γερμανίας. Ο διοικητής του ιταλικού δικτύου Gladio, στρατηγός Serravalle, είπε πώς το 1972 “επισκέφτηκε το 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων στους πρώην στρατώνες των SS στο Bad Tölz τουλάχιστον δύο φορές. Ο διοικητής τους ήταν ο συνταγματάρχης Ludwig Fastenhammer, ένας αληθινός Rambo.”
.
Έτσι, σήμερα έχουμε το εξής γεγονός: ένα μυστικό αρχηγείο στη Γερμανία με εξαιρετικά ικανό προσωπικό και μεγάλη εμπειρία σε μαύρες ειδικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας «υπό ψεύτικη σημαία», με ήρωα έναν Ναζί, με τη συμμετοχή 20 χωρών του ΝΑΤΟ – αυτό το αρχηγείο οργανώνει και ηγείται της στρατιωτικής δράσης της Ουκρανίας και των δικών της χεριών κατά της Ρωσίας .
Ποιος διοικεί αυτό το αρχηγείο σε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία; Το 10ο Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων αναφέρεται στην Περιφερειακή Ευρωπαϊκή Διοίκηση (EUCOM) και στη λειτουργική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων Ευρώπης (SOCEUR). Η ηγεσία της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ μόλις ενημερώθηκε: την 1η Ιουλίου, ο στρατηγός Christopher Cavoli ανέλαβε αυτή τη θέση. Στις 4 Ιουλίου, έγινε επίσης Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη – αυτές οι δύο θέσεις συνδυάζονται.
Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν - RIA Novosti, 1920, 07/09/2022
.
Γνωρίστε τον στρατηγό Κάβολι. Ο γιος ενός Ιταλικής καταγωγής αξιωματικού του στρατού των ΗΠΑ , ο Christopher Cavoli γεννήθηκε στο Würzburg της Δυτικής Γερμανίας και μεγάλωσε στη Ρώμη , τη Βερόνα , τη Βιτσέντζα (όπου εκπαιδεύτηκαν επίσης οι τρομοκράτες του Gladio) και το Giessen. Αποφοίτησε από το Πρίνστον το 1987 και επέστρεψε στη βάση της Βιτσέντζα ως αλεξιπτωτιστής από το 1988-1991. Το 1995 μπήκε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αξιωματικών για εργασία στο εξωτερικό, το 1997 αποφοίτησε από το Yale με μεταπτυχιακό στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη. Το 1999 ο Ταγματάρχης Cavoli έγινε Αρχηγός του Τμήματος Προηγμένων Επιχειρήσεων της 10ης Ορεινής Μεραρχίας και τοποθετήθηκε στη Βοσνία . Από το 2001, ο Αντισυνταγματάρχης Cavoli είναι Διευθυντής για τη Ρωσία στη Διεύθυνση Στρατηγικών Σχεδίων και Πολιτικής του Μικτού Επιτελείου. Πολέμησε στο Αφγανιστάν . Μετά τη στρατιωτικοποίηση της σύγκρουσης στο Donbass , τον Ιούλιο του 2014 ο Cavoli ηγήθηκε της Κοινής Πολυεθνικής Διοίκησης Εκπαίδευσης της 7ης Στρατιάς στο εκπαιδευτικό κέντρο Grafenwöhr στη Γερμανία. Και πριν από αυτό, έκανε περίπου το ίδιο: από τον Οκτώβριο του 2020 ήταν ο διοικητής του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη και την Αφρική (δύο περιφέρειες την ίδια χρονιά συγχωνεύτηκαν σε μια ενιαία εντολή). Μιλάει πέντε γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών.
.
Έτσι, οι ενέργειες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη διοικούνται από έναν κληρονομικό αξιωματικό, έναν διανοούμενο στρατηγό με άριστη γνώση των σοβιετικών και ρωσικών στρατιωτικών υποθέσεων και πολιτικής, καθώς και μεγάλη εμπειρία στον ειδικό πόλεμο. Αυτό είναι ίσως το πιο καταρτισμένο προσωπικό στο στρατιωτικό σύστημα των ΗΠΑ, το οποίο θα μπορούσε να κατέχει την κύρια στρατιωτική θέση στην Ευρώπη σήμερα.
.
Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν στην Ευρώπη μια σοβαρή στρατιωτική υποδομή υπό τη διοίκηση του πιο ικανού προσωπικού – για μια μακρά στρατιωτική σύγκρουση με στόχο να εξουθενώσουν και να εξουθενώσουν τη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο σενάριο όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και οικονομικά, και ένα σχετικό κέρδος σε αυτή την αντιπαράθεση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω καλύτερης οργάνωσης και πληροφοριών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ