ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Παρωδία Του Καντίροφ Με Βίντεο !!! Ο «Ζελένσκι» Υπέγραψε Την Πράξη Παράδοσης Των Ενόπλων Δυνάμεων Της Ουκρανίας



Παρωδία Του Καντίροφ Με Βίντεο !!! Ο «Ζελένσκι» Υπέγραψε Την Πράξη Παράδοσης Των Ενόπλων Δυνάμεων Της Ουκρανίας

ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!! ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΩΜΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ !!! ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ !!!

Ιστορικά, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούσαν τον όρο khokhol (χαχόλοι) μεταξύ τους ως μια μορφή εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού, προκειμένου να διαχωριστούν εμφανώς από τους Ρώσους. !!!

Δείτε την επεξήγηση της λέξης … χαχόλος αρσενικό

  1. άνθρωπος που είναι μεγαλόσωμος, άχαρος
    • → ατσούμπαλος
  2. ο άξεστος, ο αγροίκος· ο άνθρωπος που δεν έχει τρόπους, ο χωριάτης (μεταφορικά)

…………………………………

Ο Καντίροφ έδειξε μια παρωδία του Ζελένσκι συνθηκολογώντας με την κραυγή “Το Αχμάτ είναι δύναμη!”

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:18

Μια παρωδία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, υπογράφοντας την πράξη παράδοσης με ένα τρέμουλο χέρι με τις λέξεις “Akhmat είναι δύναμη!”, προκάλεσε χαρά στους χρήστες στον Ιστό. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Telegram από τον επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Στο βίντεο, ο «Ζελένσκι» διαβάζει το κείμενο του εγγράφου και κοιτάζει γύρω του επιφυλακτικά τον Τσετσένο ηγέτη που στέκεται πίσω του. Μετά την υπογραφή της συνθηκολόγησης από τον “Ουκρανό πρόεδρο”, ο Καντίροφ προσθέτει αυστηρά: “Ήταν πολύ αργά. Λίγο αργά!”

“Σε σχέση με την απώθηση των ουκρανικών δυνάμεων στο Λουγκάνσκ και την πλήρη απελευθέρωση της δημοκρατίας από τους εισβολείς των ναζιστών νοσταλγών του Μπαντέρα, ο Ζελένσκι υπέγραψε μια πράξη άνευ όρων παράδοσης. Είμαστε οι πρώτοι που δημοσιεύουμε το αρχείο από το γραφείο”, ο επικεφαλής της έγραψε η δημοκρατία κάτω από το βίντεο.

Ο ηγέτης της Τσετσενίας ζήτησε να μην βομβαρδιστεί το κωμικό βίντεο με κακόβουλα σχόλια «για να αποφευχθεί καρδιακή προσβολή σε ένα ήδη φοβισμένο άτομο». Οι χρήστες εκτίμησαν το βίντεο, μερικοί μάλιστα πήραν ό,τι συνέβαινε στην οθόνη στην ονομαστική τους αξία και μετά ευχήθηκαν μια τέτοια τελευταία ειδική επέμβαση.

«Αγαπητοί πολίτες, εγώ, ο σημερινός Πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, συμφωνώ με την άνευ όρων παράδοση όλων των ενόπλων δυνάμεών μας στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα», ο μπλόγκερ Max KomikadZe, ο οποίος έγινε γνωστός για παρωδίες του αρχηγού των Independent, λέει στο βίντεο.

Ο “Ζελένσκι” στο βίντεο εγγυάται “πλήρη αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας εντός ενός μήνα από την ημερομηνία υπογραφής της πράξης παράδοσης” και στη συνέχεια φωνάζει “Negaino!” (Αμέσως) και προσθέτει «Το Αχμάτ είναι δύναμη!».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, έδειξε βίντεο από το απελευθερωμένο Λισιτσάνσκ. Στα πλάνα, ορισμένοι κάτοικοι της πόλης χαιρετούν τους στρατιωτικούς με χειροκροτήματα. Ίχνη πρόσφατων συγκρούσεων είναι ορατά στους δρόμους.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ