ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

“Πόλεμος” Γερμανίας-Ουκρανίας Για Τον Στρόβιλο Του Nord Stream !! Το Κίεβο Θέλει Την Καταστροφή Της Γερμανίας ;;

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Nord Stream !!!

ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ Η Siemens ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ … Η Siemens δεν επιστρέφει τον συμπιεστή στη Gazprom. Μείωση της ροής φ/α στον Nord Stream !!

Η Cazprom ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΣΤΟΝ Nord Stream ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Cazprom ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ Η ΡΟΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ !!!
ΕΤΣΙ … Η Siemens σκοπεύει να παραδώσει γρήγορα τον στρόβιλο για τον Nord Stream …
… ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΦΟΔΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ … !!! Το Κίεβο κάλεσε την Οτάβα να ακυρώσει την απόφαση επιστροφής του στροβίλου για το Nord Stream

… ΕΝΩ Ο Scholz χαιρέτισε την απόφαση του Καναδά να επιστρέψει τον στρόβιλο για τον Nord Stream !!!
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!
………………………………………………………….

Η Siemens λέει ότι σκοπεύει να παραδώσει τον στρόβιλο για τον Nord Stream το συντομότερο δυνατό

ΜΟΣΧΑ, 10 Ιουλίου – RIA Novosti. Ο στρόβιλος για το Nord Stream θα παραδοθεί μετά από επισκευές από τον Καναδά “το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε η Siemens Energy σε δήλωση που επικαλείται το Reuters.
«Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τον στρόβιλο στον τόπο λειτουργίας του όσο το δυνατόν γρηγορότερα», λέει το υλικό.
Η εταιρεία σημείωσε ότι οι ειδικοί της εργάζονται για περαιτέρω θέματα συντονισμού και υλικοτεχνικής υποστήριξης.
Όπως έχει ήδη αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγή, ο Καναδάς αποφάσισε να επιστρέψει τον στρόβιλο για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream μετά την επισκευή . Σύμφωνα με τον συνομιλητή του πρακτορείου, η μονάδα θα σταλεί στη Γερμανία , η οποία στη συνέχεια θα τη μεταφέρει στην Gazprom .
Ο Nord Stream είναι πλέον η κύρια διαδρομή για τη μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη . Στα μέσα Ιουνίου, η Gazprom ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να μειώσει την άντληση από τα προγραμματισμένα 167 εκατομμύρια κυβικά μέτρα ημερησίως σε 67. Αυτή η κατάσταση προκλήθηκε από την καθυστέρηση στην επισκευή μιας μονάδας άντλησης αερίου, την οποία ο Καναδάς δεν επέστρεψε λόγω κυρώσεων, και την ανάπτυξη της διάρκειας ζωής μιας άλλης τουρμπίνας.
Τώρα η ρωσική εταιρεία χρησιμοποιεί περίπου το 40 τοις εκατό της χωρητικότητας της γραμμής και από τις 11 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, θα σταματήσει το Nord Stream για ετήσια συντήρηση.
Αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει τις ελλείψεις φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Ορισμένες χώρες – μεταξύ αυτών η Γερμανία και η Αυστρία – εξέφρασαν ανησυχία ότι οι παραδόσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενδέχεται να μειωθούν ή να σταματήσουν.

………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ